
Éltető ételek
Cikkszám: 2011EWL0
Oldalszám: 320 oldal
Méret: 197x254 mm
Kiadás éve: 2017
Az Éltető ételek című egészségügyi témájú könyvből megtudhatja, miként befolyásolja egészségünket a táplálkozás. Európa története során soha nem volt az ennivaló olyan könnyen hozzáférhető, és nem övezte akkora figyelem, mint manapság. Akkor miért is nem vagyunk mindannyian kirobbanóan egészségesek? Akár éhesek vagyunk, akár nem, mindig akad valami finomság a boltok pultjain, amely arra csábít, hogy megkóstoljuk. Ráadásul egyre nehezebb eldönteni, hogy mit együnk. Korábban a tejtermékek frissen, a gazdáktól kerültek az emberek asztalára, a terményeket csak a maguk szezonjában lehetett beszerezni.
Manapság viszont a modern tartósító és fagyasztási eljárásoknak köszönhetően az élelmiszerek tovább tárolhatók, és több ezer kilométert is megtehetnek, mire eljutnak hozzánk. Hogyan válasszunk olyan ételeket, amelyek nemcsak jól néznek ki, de valóban ízletesek és egészségesek? Fontos megértenünk, hogy mit is eszünk, hiszen számos betegség, köztük a szívbetegség és a rák több fajtája is összefüggésben áll az elhízással. Ez a könyv szeretne támogatni és előmozdítani egy már kibontakozóban lévő táplálkozási forradalmat, amelynek célja, hogy az egészséges táplálkozás természetessé és elérhetővé váljon mindenki számára. Ha egyre többen keresik a jobb minőségű élelmiszereket, a boltok és a gyártók reagálni fognak az új igényekre - a könyvet lapozva most Ön is részese lehet e fontos változásoknak.
